Logotyp för Laponia

Grupper och konferenser

Foto: Carl-Johan Utsi

Möts i Laponia

Håll era möten och samtal omgiven av den mäktiga naturen i världsarvet Laponia.

Under perioden mars-september har ni möjligheten att boka in er konferens, möte, bröllop eller kick-off på naturum Laponia. Vi har rymliga lokaler i en unik miljö präglad av historia.

Oavsett vad just du har för behov så går det att välja mellan olika mötesplattformer. Allt ifrån litet till stort, utomhus eller inne, samtal eller föreläsning. Hörsalen Allak rymmer 60 personer, men det går att ansluta till cafédelen för att rymma upp till 100 personer. Hos oss har du tillgång till standard teknikutrustning, vid andra behov är du välkommen med en förfrågan.

Bokar du din konferens på naturum Laponia kan du även välja att boka till en guidning utöver konferensen. Om ni önskar fika, smörgås eller lättare mat i samband med er konferens skriver ni det i er förfrågan.

Olika mötesformer

Nieras – lilla konferensen rymmer mellan 8-10 personer.

Samlas kring árran/elden för samtal och berättelser.

Hörsal Allak – en plats för större möten med platser för upp emot 60 personer.


Boende och mat

Vi har ett café där vi kan erbjuda lättare luncher och fika. Däremot har vi tyvärr inte möjlighet att erbjuda boende och middagar, men här hittar du några alternativ i området. Klicka in på deras hemsidor för mer information och möjlighet att boka!